Kalundborg hallerne
vkesbernsnare@vkesbernsnare.dk

Tak for din indmeldelse

Vægtløftning

Velkommen til V.K. Esbern Snare

En af de kommende uger, (omkring den første i måneden) vil du fra Betalingservice modtage et girokort. Vi beder dig gennemlæse klubbens vedtægter inden du starter træningen, så du er helt indforstået med de regler som gælder ved træning i vores lokaler. Ordensregler er vedhæftet og vedtægterne kan du finde på klubbens hjemmeside.

Afhentning af nøgle foregår i klubben mandag og onsdag fra kl. 15.30-17.30 hos formanden eller næstformanden – spørg efter os. Betaling for nøgle vil foregå via girokort. Du er velkommen til at nøglen ved første lejlighed og starte træningen allerede nu. Kontingent betales efterfølgende, når girokort kommer med posten.

Er du under 16 år, skal du introduceres til klubbens udstyr og korrekt udførelse af øvelser ved klubbens formand, Peter Stig Larsen. Det foregår om onsdagen fra kl. 15-17. Det anbefales, at du kontakter ham direkte på kontakt-peter eller 20 62 92 39 for at aftale nærmere.

Vi håber at du vil like vores Facebook ’Vægtløfterklubben Esbern Snare’ og vil følge os på Instagram ’vk.esbernsnare’.

Der er mulighed for at træne i klubbens lokaler inden for følgende tidspunkter:

Mandag – Fredag : 08:00-22:00

Lørdag – Søndag : 09:00-15:00

Der kan dog være tidspunkter hvor klubben/hallen er lukket for træning i forbindelse med stævner, ferie osv.. I sådanne tilfælde, vil opslag hænge i klubben i tiden inden. Se evt. også her Ændret åbningstider

Der er som oftest flest nede at træne mandag og onsdag mellem 15:00-17:30, og der kan til tider føles “trangt” i dette tidsrum. Skulle du have yderligere spørgsmål til medlemskabet eller træning generelt, skal du være velkommen til at ringe/skrive.

Vi ser frem til at se dig i klubben.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i Vægtløfterklubben Esbern Snare.